Veiligheidsnetten

Hoog, hoger, hoogste. Met een veiligheidsnet van Trampolineweb om uw trampoline kunnen uw kinderen zo hoog springen als ze willen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat uw kinderen door een hoge sprong of gekke capriolen naast de trampoline terecht komen. Ook kunt u de trampoline op elke gewenst plek neerzetten zonder dat u hoeft na te denken over bijvoorbeeld struiken of tuinmeubilair. De veiligheidsnetten zijn verkrijgbaar in veel verschillende merken en maten, voor ronde en rechthoekige trampolines. Er is dus altijd een veiligheidsnet die geschikt is voor uw trampoline. De netten zijn ook verkrijgbaar in combinatie met een trampoline. Door de UV-bestendige netten kunnen alle weersomstandigheden aan en zullen niet snel verkleuren of kapot gaan. De veiligheidsnetten van Trampolineweb zijn de beste keuze voor elke trampoline.

Veilige trampoline

Voor extra veiligheid tijdens het trampoline springen is een inground trampoline ideaal. Omdat deze trampolines gelijk aan de grond worden ingegraven is de kans dat uw kind van de trampoline valt heel klein. De inground trampolines zijn verkrijgbaar met en zonder veiligheidsnet, aan u de keuze. De inground trampolines zijn niet alleen extra veilig, maar zien er in uw achtertuin ook nog eens mooier uit, uw uitzicht wordt namelijk niet belemmerd. Hoe groot uw achtertuin ook is, Trampolineweb heeft een inground trampoline voor u!

Onze veiligheidsnetten bestelt u gemakkelijk en veilig online. veiligheidsnetten worden gratis bij u thuis afgeleverd. Wij streven ernaar om dit binnen 1-3 dagen te doen.

Mocht u vragen hebben over onze artikelen, verzending of heeft u een suggestie, neem dan contact op met onze klantenservice.

Artikelen 1 tot 25 van 49 in totaal

per pagina

 • Sorteer op:
 • Best verkocht
 • Prijs
 • Positie
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 25 van 49 in totaal

per pagina

 • Sorteer op:
 • Best verkocht
 • Prijs
 • Positie
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Ontvang 5 euro welkomstbonus!
Laat uw naam en email adres achter en ontvang direct uw welkomstbonus! Bij besteding van minimaal 50 euro kunt u de code direct gebruiken.
Kortingscode: