Inbouw Service

Heeft u al een trampoline en wilt u deze in de grond inbouwen? Dan heeft Trampolineweb de ideale oplossing voor u. Met deze trampoline inbouwkit kunt u van elke trampoline een inground trampoline maken. U kiest simpelweg het juiste formaat en in een mum van tijd is uw trampoline omgetoverd tot een inground trampoline. Uw achtertuin ziet er direct mooier uit en de trampoline is ook nog eens veiliger aangezien u de valhoogte een stuk lager maakt. De trampoline inbouwkits zijn verkrijgbaar voor zowel ronde als rechthoekige trampolines. Aarzel dus niet en maak van uw trampoline een inground trampoline.

Inbouw service van Trampolineweb

Heeft u echter geen zin en/of tijd om zelf uw trampoline in te graven? Dan kunt u dit laten doen door onze hoevenier? Deze heeft veel ervaring in het ingraven van trampolines van diverse afmetingen en vormen. U besteld de standaard service online. Binnen 35km omgeving van Roelofarendsveen betaald u geen voorrijkosten. Daarna zijn de kosten 1,35 euro per km extra. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Onze inbouwkits bestelt u gemakkelijk en veilig online. De inbouwkits worden gratis bij u thuis afgeleverd. Wij streven ernaar om dit binnen 1-3 dagen te doen.
Besteld u de inbouw service van onze hoevenier? Dan kunt u rekening houden met 1-2 weken plaatsingstijd. Er wordt in overleg een afspraak gemaakt.

Mocht u vragen hebben over onze artikelen, verzending of heeft u een suggestie, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ontvang 5 euro welkomstbonus!
Laat uw naam en email adres achter en ontvang direct uw welkomstbonus! Bij besteding van minimaal 50 euro kunt u de code direct gebruiken.
Kortingscode: